Torsdag, 23 maj 2024

 
 

PÆDAGOGIK

Jeg arbejder på at gøre børnene mere og mere selvhjulpne og styrke deres sprog og motorik. Børnene hjælper med at dække bord og rydde op. De deltager aktivt i at klæde sig på og af. Børnene klatre op i barnevognen og på cyklen.

Vi synger sammen hver dag inden frokost. Vi har god tid til at snakke om hvad vi oplever. Jeg har altid tid til et ekstra kram og alle børn bliver set og hørt hver dag. I min dagpleje har jeg særlig fokus på venskaber. Vi hjælper hinanden med små ting og taler om ” hvordan bliver man en god ven”. Vi glæder os over at se hinanden og sætter ord på det.

Jeg har god plads både inde og ude. Inde er der plads til både stille lege og til at løbe, hoppe og danse. I min have er der et stort sand areal, hvor man frit kan grave og lave sandmad i det lille køkken. Der er legehus, rutsjebaner og gynger og god plads til at køre på diverse køretøjer.

Vi tager på ture i vores nærmiljø til legepladser. Vi tager til byen og leger på bilerne på VP torvet. Vi kører i skoven, hvor vi har mange gode oplevelser. Vi ser på små dyr i skovbunden og nyder at løbe op og ned af bakker og vi oplever de forskellige årstider.

Mandag og onsdag besøger vi den private legestue i Annisse - "Gribskov Legestue"
Se deres Facebook side TRYK HER
 

Jeg samarbejder med "Bøgeskovgård børnehave" (Helsinge Realskoles børnehave)

Jeg har desuden aftale med motorik pædagog Dorte Henningsen, om samarbejde med ny inspirtion og ny viden på området.
Se mere info her: http://www.dhmotorik.dk